B

O

R

I

S


Z

A

T

S


&


A

N

N

E

L

I

E


W

E

S

T

I

N

Konstföreningar

 

 

Vi visar gärna våra tavlor för konstföreningar och brukar antingen komma ut och visa på företaget eller ta emot i vår ateljé.  Då det varierar väldigt hur man önskar se på konst så har vi valt att vara väldigt flexibla och försöker anpassa oss genom att både åka ut och ta emot besök.  

 

När vi åker ut på besök tar vi med en portfölj med tavlor av olika motiv och teknik från oss båda och en visning brukar ta ca 45-60 min. Man får gärna titta själva och bläddra igenom och vi måste inte vara med när ni tittar. 

 

Vi kan också ordna en typ av "lunchvernissage" då vi ställer ut i något rum under en lunch så får även medlemmarna komma förbi och titta och tycka eller rösta på tavlor de tycker om. Det här brukar vara enormt uppskattat på företagen och bland medlemmarna. 

 

Vi tar också emot besök i vår ateljé, då bjuder vi gärna på mat och dryck och vill man komma ett helt gäng går det också bra! Vi har haft utlottningar här med upp till trettio personer med middag, vin, musik och en kort "föreläsning" av Boris. 

 

Ibland vill man kanske se på tavlorna ett längre tag och då har vi möjlighet att ställa ut på företaget i ett par veckor. 

  

Ytterligare ett förslag för dem som inte har så mycket tid över att på arbetstid titta på konst är att vi lämnar in en portfölj med tavlor till påseende ett par dagar så kan man kika på dem när det finns tid över bara.

 

Kanske vill konstföreningen ge varje medlem ett grafiskt tryck eller göra ett s k årsblad. Det brukar gå till som så att man först väljer ut ett original som man tycker om och sedan trycker vi upp det i precis så stor upplaga som det finns medlemmar. På så sätt får konstföreningen ett unikt blad som inte finns ute på marknaden. Vill man kan man också välja två motiv så får medlemmarna välja själva vilket de helst vill ha.

 

För oss är det en rolig bit i konstnärsyrket, som annars blir lite ensamt, att få komma ut och möta människor i andra yrken och branscher och få diskutera och lyssna till olika åsikter om våra verk. Det ger oss mycket!

A

N

N

E

L

I

E


W

E

S

T

I

N


&


B

O

R

I

S


Z

A

T

S